EN  |   NL  |   FR 

 

Kern Man-Woman SlideShow

Werving- en selectiekantoor
Kern Selection 


Matching tijdens werving- en selectieproces
Kern Selection zoekt steeds tot er een perfecte match is tussen de verwachtingen van uw bedrijf en die van de kandidaat.  Hoe slagen wij hierin? Door te begrijpen hoe uw onderneming functioneert.  Niet onze bedrijfscultuur en methode zijn belangrijk, wél die van uw bedrijf.  Daarom stemmen onze adviseurs hun werving- en selectieproces telkens opnieuw af op de onderneming waarvoor ze werken én op de ambities en wensen van de kandidaten.   

Rekruteringsmix op maat
Dit betekent ook dat onze rekruteringsmix variabel is.  Het doel van onze opdracht bepaalt de keuze van de selectiemedia die we inschakelen. Onze rekruteringstoolbox bestaat o.a uit search in eigen en gespecialiseerde databanken, direct search, advertenties in kranten of op job- en nichesites, gerichte campagnes via social media en AdWords enz.

Belgisch kantorennet "werving en selectie"
Als werving- en selectiekantoor kunnen wij u helpen in gans België dankzij ons uitgebreid kantorennet (Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt, Leuven, Louvain-La-Neuve, Roeselare).  

Neem alvast een kijkje op onze blog en krijg een sneak preview van onze rekruterings- en selectiebiotoop. 

socialmedia

Kern Selection Community
Voor gratis sollicitatietips, vacatures, HR trends en social media advies

 625+ leden                              Kern Selection                                   Projectleider SEO
        

Kies voor loopbaanbegeleiding op maat via Acerta.

socialmedia
View Kern Selection's profile on LinkedIn  View Kern Selection's profile on Twitter  View Kern Selection's profile on Facebook

Vacature in de kijker_nl

Bekijk alle vacatures